Dental Tribune Europe

 1. Hans Prakken says:

  Naast het eventueel uitbreiden van het aantal opleidingsplaatsen zijn er nog vele andere opties om de daadwerkelijke zorg(vraag) duurzaam en doelmatig te kunnen verbeteren. Te denken valt o.a. aan:
  – Aanpassen van curriculum tandheelkunde en mondzorgkunde met minder accent op curatie en meer aandacht voor zorgmanagement in brede zin. Zorgmanagement, gebaseerd op risicoanalyse, en doelmatige delegatie, motivational Interviewing en lifestyle. (Zie ook reactie hierboven van Lina Jasulaityte)
  – Aanvullende scholing op bovenstaande punten voor buitenslands gediplomeerden als BIG-registratie eis.
  – Actief vestigings-/spreidingsbeleid om een evenwichtiger verdeling van tandartsen te krijgen.
  Bovenstaande oplossingen zijn sneller, goedkoper èn doelmatiger dan meer tandartsen opleiden

 2. Lorena Quesada says:

  Mi hijo salio positivo por covid 19 hace 2 dias,el y yo estuvimos juntos hace tres,estiy en cuarentena,esperando hacerme la prueba.Pero empece a sentir sensacion de granos hasta atras de mi lengua..Y presento despapilamento,y moco blanco en abundancia. La limpie y rapido esta igual.

 3. Dr Maikol Batista says:

  Para suscribirme

 4. María José Rodriguez says:

  Me gustaría saber los costos y tiempo del master

 5. Peter van den Hurk says:

  Graag zou ik in aanmerking komen voor een proefpakket

 6. R. van Eck says:

  Leuk bedacht KNMT, maar op ACTA bv. is daar geen capaciteit voor, en al helemaal de mankracht (i.c. tandarts-docenten) voor. Ik denk dat dat probleem eerst maar eens opgelost moet worden.

 7. Lina Jasulaityte says:

  Het is de vraag of het doelmatig is om veel reparateurs op te leiden? Als opleiding van zo veel nieuwe tandartsen is nodig, dan een totaal nieuwe soort opleiding zou ook nodig zijn: met effectieve communicatie en coaching als de belangrijkste vaardigheden die de tandartsen moeten ontwikkelen om intensieve preventieve en motiverende begeleiding te kunnen geven en gedrag van te patiënten te kunnen veranderen. Het wordt tijd dat tandheelkunde prioriteit stelt aan behandeling van de ziekten en de mens als geheel en niet alleen aan symptoombestriding werkt door vooral alles te repareren. Het begint met de mindset. Zie de video van S. Rollnick: https://youtu.be/lF1i32ucPvE

 8. LUZ ARIAS says:

  Excelente informacion. Me encantaria ser parte del selecto grupo que pueda disfrutar las experiencias online sobre formacion y ponencias de tan excelentes productos

 9. Cissy B says:

  Frankly, I was disappointed to see his natural teeth gone. The new change the structure of ones face to look different…. not the same.

 10. Buenas tardes por favor me podria ayudar com información sobre el postgrado de odontología holistica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International